Bolide

Naam: Lukas Van Assche
Bouwjaar: 23-04-1989
Gewicht: 60kg
Afmeting: 1m75
Copiloot: trainer Wim Wouters
Renstal: Vilvoordse Atletiekclub, Atletiekclub Pegasus Londerzeel, WW-runningteam
Garagist: kiné Gunther Boon-Devis
Uitrusting: Saucony

Evolutie

Palmares
Jaar Cat Onderwerp Plaats
2006 Schol Vlaams kampioenschap 1500m Goud
Belgisch kampioenschap 1500 Brons
Belgisch kampioenschap 4*800 scholieren Zilver
Belgisch record op de mijl outdoor, Belgisch record op de mijl indoor
2007 Jun Belgisch kampioenschap 4*1500 junioren Brons
2008 Jun Belgisch kampioenschap 4*800 alle cat Brons
2009 Bel Belgisch kampioenschap 1500m beloften 4e
2010 Bel Belgisch kampioenschap 5000m beloften Brons
2011 Bel Belgisch kampioenschap 5000m beloften Goud
2011 Bel Belgisch kampioenschap 4*1500 alle cat Goud
2014 Sen Provinciaal kampioenschap veldlopen Vilvoorde Goud

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *