3K

De laatste jaren is het traditie: start van het zomerseizoen is en blijft de 3km te Herentals. Prachtige organisatie, gewoonweg een mooi voorbeeld hoe een meeting op nationaal niveau moet zijn. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij!

Na dat er een infectie op mijn implantaat werd vastgesteld einde februari ( jawel… ik loop nog steeds met 1 tand minder rond…binnen enkele weken hoop ik er eindelijk vanaf te zijn)  begon ik eindelijk wat beter te trainen. Beter gevoel op training, de maand april verliep vrij goed en samen met Dries Basemans heb ik in de paasvakantie echt goed kunnen trainen.

De wedstrijd dan: Na een rustige start, steeds opgeschoven wanneer het moest, laatste kilometer me even op kop gezet. Met nog 2 ronden te gaan liepen Roy Hoornweg, Dieter Vanstreels en ikzelf wat weg, Wesley De Kerpel kon nét niet mee, maar zal wel nog kort eindigen op plaats 4. Als 3e zat ik ideaal geplaatst voor de laatste ronde in te gaan. Roy en Dieter versnelden tegen elkaar op, ik kon ontspannen meeschuiven en de laatste 80 meter was het aan mij… De gas volledig open en zo kon ik vrij gemakkelijk naar de overwinning lopen in 8.11! Nieuw record voor mezelf, maar vooral een mooie overwinning! Verwacht? Helemaal niet! Deze prestatie geeft me voldoening en vooral ook honger naar wat nog komen moet.

Uitslag Herentals

 

 

 

 

 

 

Next: Interclub met VAC!

Prachtige foto’s zijn te zien op de website van Wesley: http://www.wesleydekerpel.com/#!photo/c1jlh


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *