BK 10km op straat, mooie race!

Conditie is alweer een paar procent beter, dus ik had wel zin in deze mooie race.  AVLO Lokeren zorgde voor een knappe organisatie! Op die fietser plots in de kopgroep, ouwe dame die in de weg wandelt, of een vrachtwagen die wil parkeren, na… :-). Het is niet eenvoudig om een ideaal parcours uit te stippelen. Lopers zoeken nu éénmaal de kortste weg, en toeschouwers zijn daar niet altijd op voorbereid.

Zelf rustig gestart, achteraan de kopgroep aangesloten en geprobeerd zo lang mogelijk te volgen. Op km 3 liet ik bewust een gaatje. Het ging me net iets te snel. Tot kilometer 6 liep ik op een 10tal meters van de kopgroep van 4 met Nick Van Peborgh, Koen Naert, Regis Thonon en mijn trainingsmakker Dries Basemans. Ik kon terug aansluiten, maar zodra de jongens om het podium gingen strijden, moest ik op 2km van de finish terug lossen. Ik werd uiteindelijk 5e in 30.06, waar ik zeer tevreden van ben!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *