Stratenlopen tussenseizoen

Zandvoort 12km

De tong uit de mond, heerlijke race tijdens @zandvoortcircuitrun.6e plek in een mooi deelnemersveld. Maar vooral, het liep weer lekker. De ontgoocheling van het Belgisch kampioenschap is bij deze doorgespoeld! Komende zondag ga ik van start op de 10km in Korschenbroich citylauf. Benieuwd of ik de 30 minuten grens al kan slopen dit weekend! #zinzinzin #runningcenterleuven#sauconybenelux

Korschenbroicher 10km

57, 58, 59,…30.00! Zo hard balen dat ik net niet onder de grens van 30.00 ben geraakt! Officieel dan toch…Volgens velen was het parcours net iets te lang. Mijn Garmin gaf 29.49 aan na 10km…Ik kan niet anders dan blij zijn met mijn tijd en 8e plek. Laatste hectometers waren een hel voor de benen en de darmen ☺. #diepgegaan#runningcenterleuven #sauconybenelux


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *