barslecht, zeer goed, terug slecht, volgende week beter?

Mijn “Europees”‘ optreden was er eentje in mineur. Tijdens het EK voor clubs in Albufeira kon ik mezelf niet laten zien door problemen met het middenrif. Zeer teleurstellend als je de ploeg toch wat in de steek laat. Maar wel een zeer geslaagd weekend met fantastische mensen!

Kinesist Gunter deed prachtig werk. Een weekje later stond ik in Schoorl aan de start voor de 10km. Rustig gestart, wedstrijd goed opgebouwd en het ging ZO veel beter. Ik eindigde uiteindelijke als 2e belg na Dennis Laerte in 30.26, bijna een PR, maar super blij dat ik weer kon doorlopen!

De weken daarna liepen de trainingen zeer vlot, tot een week voor het Belgisch. Geen blessures maar ik voelde me alweer niet oké. het BK zelf gaf weer aan dat mijn middenrif me weer parten speelde. Uiteindelijk werd ik 24e op het BK in Wachtebeke, terwijl ik mezelf rond de top 10 had gerekend.

Volgende week nog een laatste keer proberen te vlammen, tijdens de 12km in Zandvoort! Hopelijk deze keer weer met een goed gevoel. Misschien ligt het aan de Nederlandse zeelucht :-).


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *