2e op het BK 5km

Herfstweer? Zo leek het er wel op! Nog voor de opwarming begon het te regenen en ook tijdens de wedstrijd bleven de hemelsluizen open staan. Na de start werd er meteen een deftig tempo gelopen. Zelf hield ik me schuil achter de koplopers. Het draaide goed, de regen vond ik eigenlijk nog fijn! Heel even nam ik kop om de kopgroep wat uit te dunnen, maar het grootste deel van de wedstrijd controleerde Koen Naert  vanop kop de wedstrijd. Ik hoopte te kunnen verrassen…

De laatste kilometer schoven de DCLA-mannen ( Dries, Jesse en ikzelf) naar voren. Een ronde later zocht ik vooraan mijn plaatsje. Jesse schoof mee, Koen Naert en Stijn Devulder pikten hun wagonnetje aan. Ik maakte er een lange spurt van, maar de laatste 100 meter stoof Koen er vandoor. Ik werd mooi tweede, Stijn 3e.

Tevreden? Absoluut! Leuke tactische wedstrijd, maar ik kon het net niet afmaken. De beste heeft gewonnen, proficiat Koen!

Bedankt Runningcenter Leuven, bedankt Saucony! Dankzij hen kan ik rekenen op materiaal van topkwaliteit en een perfecte service. Minder zorgen voor mij als atleet!

Foto’s


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *