13e in Mol

Na 2 mindere trainingsweken met enkele rustdagen (problemen met de quadriceps) ging het toch de goede kant uit en besloot ik toch te starten. Bedankt trainer Wim en kinesist Gunter voor alle zorgen! De conditie kon niet zomaar weg zijn, dus ik had er wel zin in.

Rustig gestart, samen met Michel Butter steeds proberen op te schuiven en de grote groep belgen niet te ver laten weg lopen. In het losse zand verloor ik altijd wat terrein, niet vechten tegen het zand was Wim zijn advies, dat deed ik dan ook! Op de hardere stroken kon ik steeds opschuiven en met een goede laatste ronde nog enkele belgen remonteren! Uiteindelijk als 13e over de finish, net achter trainingsmakker Dries. Tevreden met het resultaat!

Uitslag

 

Man van de dag? Michel Basemans. Een verrassing? Niet echt voor mij, voor anderen zeker wel! Hij loopt echt goed op training en zit momenteel in een sterke periode. En vooral, hij verdient dit echt!! Met het WW Running Team lopen we nu met 3 in de top 15, met 3 in de top 10 had zeker mogelijk geweest. Onze vierde musketier Jesse komt er binnenkort weer bij, dan gaan we collectief ons zeker laten zien!!

Morgen vertrek ik voor 5 dagen naar Zweden, mijn vriendin Tine bezoeken én proberen goed te trainen om de Warandeloop in Tilburg ( binnen 2 weken) goed voor te bereiden!

 

Een mooi fotoverslag: http://losseveter.nl/2014/11/09/beeldverslag-crosscup-mol/


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *