4e keer, goeie keer!

Met team “Saucony” kon ik gisteren eindelijk eens op het hoogste schavotje tijdens de grootste aflossingsmarathon van de wereld. Samen met Dieter Kersten, Nick Van Peborgh,  Antoine Duvivier, Maarten Kersten en Angelo Van De Casteele werd het een dag om niet snel te vergeten.

Over mijn eigen prestatie ben ik zelf matig tevreden. Ondanks de snelste tijd achter mijn naam , ging het niet zoals ik wou. De eerste helft ging goed, maar de laatste 2km had ik last van de warmte en kreeg ik de benen niet meer rond. Dus ik was zelf wel wat verrast dat ik sneller liep dan vorig jaar. Het gevoel zal alvast beter moeten deze winter.

Videoverslag Sporza!

Na het sportieve succes ging ik nog enkele uurtjes werken. Later op de avond trok ik met Dries Basemans en zijn vriendin Eline nog naar Amsterdam om daar te overnachten samen met Steffen Fieuws. Gewapend met fiets en kaart hebben we de dag na de Ekiden onze trainingsmakker Jesse Stroobants ( en vriend Willem Van Schuerbeeck) zo veel mogelijk vooruit geschreeuwd tijdens de Amsterdam Marathon. Helaas zaten de sportieve – en weersomstandigheden echt niet mee en konden beide atleten niet laten zien wat ze waard zijn.

Volgende keer Jesse, waar je ook loopt, wij staan weer paraat om je zo goed mogelijk aan te moedigen!

Een vermoeiend maar sportief weekend zit er op, nu kan het cross-seizoen echt van start gaan!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *